Az ÖN Támogató Partnere:
FLASH-COM KFT.

Kedves Ügyfelünk!

Két olyan témakörre szeretnénk felhívni a figyelmét, ami potenciálisan érintheti az Ön vállalkozását is. Aktuális témáinkon keresztül engedje meg, hogy bemutassuk Önnek, hogy hogyan csökkentheti költségeit, fokozhatja a biztonságot, és támogathatja a gyors innovációt az Azure segítségével.

Az adatok biztonságáról

A hazai KKV-k adatbiztonsági problémái

Az adatvesztés minden cégvezető legrosszabb rémálma. Az elveszett vagy ellopott adatok által okozott károk körülbelül 1,7 milliárd dollárt tesznek ki évente. Megfelelő megoldásokkal a cégek tulajdonosai mindig hozzáférhetnek a szükséges erőforrásokhoz, amelyekkel biztosítható az üzleti működés folyamatossága.

A Kaspersky kutatási jelentése szerint egy átlagos adatsértés átlagosan 120 ezer dolláros kárt okoz egy KKV-nak. A First Data tanulmánya arra mutatott rá, hogy az adatsértések 90 százaléka a kisvállalkozásokat érinti. E statisztikák tükrében könnyű belátni, mennyire fontos, hogy a kisvállalkozások tulajdonosai fokozottan figyeljenek az adatbiztonságra.

Bár néhány vállalat előnyben részesíti a saját szerverre történő biztonsági mentést, a felhőbe történő mentés egyre népszerűbbé válik a gyors internetkapcsolat és a rugalmas tárolási kapacitás elterjedésével. Ezek a megoldások különböző katasztrófák, például tűzvész, tornádó, árvíz vagy zsarolóprogramos támadás esetén is gondoskodnak az adatok biztonságáról.

A Microsoft Azure felhőplatformja segítségével lépést tarthat vállalata növekvő adatmennyiségével, miközben csökkentheti a fejlesztési és felügyeleti költségeket. Elkerülheti az igazán költséges szolgáltatáskieséseket, és nem kell többet aggódnia a biztonsági mentések miatt sem: terjessze ki adatarchiválási gyakorlatát a felhőre. Az Azure Backup és Azure Disaster Recovery megoldásaival biztonságban tudhatja adatait.

"A vásárlók 71% -a a skálázhatóságot, a költségcsökkenést és az üzleti mozgékonyságot említi a felhőalapú szolgáltatások igénybevételének legfontosabb mozgatórugóiként."

A vállalkozások 92% -a arra számít, hogy a felhő növeli a bevételeket a következő két évben.

Az üzleti vezetők 56% -a szerint digitális fejlesztéseik már növelték profitjukat.

A támogatás hamarosan megszűnik!
Egy korszak lezárul

A Windows Server 2008 és SQL Server 2008 támogatásának megszűnése

Ön 2008-as, 2011-es Windows, SQL szerverrel esetleg idejét múlt Small Business szerverrel rendelkezik? Ideje felülvizsgálnia hálózati infrastruktúráját, tekintve, hogy a 2008-as verzió támogatása már megszűnt, valamint a 2011-es és 2013-as verziók támogatása is hamarosan teljesen megszűnik.

2019-től kezdve e verziók használata esetén biztonsági és megfelelőségi kockázatokkal kell szembenéznie a támogatás megszűnését követően. Azok a vállalatok, akik rendszeres biztonsági frissítések nélküli SQL Server és Windows Server-eket használnak, sebezhetőbbek a kibertámadásokkal szemben – ezzel pedig ügyfél- és üzleti adataik ellopását, a bizalom csökkenését és jó hírnevük aláásását kockáztathatják.

Tegye meg most a szükséges lépéseket az adatsértések és a jogi szankciók elkerülése érdekében! Ha naprakész szoftververziókat használ, a legújabb biztonsági, teljesítménynövelő és innovatív funkciók előnyeit élvezheti, és rendszeres biztonsági frissítéseket is kap.

A támogatás megszűnése jó alkalom arra, hogy felmérje a felhőtechnológiák által kínált innovációs és modernizálási lehetőségeket. A Microft Azure felhőplatform megoldásait használva jelentős költségeket takaríthat meg. Ötvözze a költségmegtakarítást az egyedülálló biztonság és a hibrid modell előnyeivel! Az Azure kimagaslik a mezőnyből, és a legjobb felhőplatformot kínálja a Windows Server és az SQL Server üzemeltetéséhez.

Felkeltettük érdeklődését? Éljen ajánlatainkkal még ma!

Ideje, hogy megismerje kiemelt

Azure ajánlatainkat

Azure Backup

Biztonsági mentés a felhőből

Az adatok mentése és igény szerinti visszaállítása megoldható akár munkaállomásról, notebookról vagy szerverről. A mentési megoldás biztosítja, hogy az Ön egyedi igényei szerinti beállításokkal döntsön a mentendő feladatokról (pl. image, teljes fájlstruktúra, adatbázis, komplett eszköz vagy szerver), illetve azok platformjáról (pl. Linux-os vagy Windows-os környezet).

Az Azure rugalmas megoldásokat nyújt a mentéshez szükséges tárhely méretének meghatározásában és módosításában, valamint a mentés automatizálásában. A szolgáltatás előnye, hogy a 99,95 %-os rendelkezésre állás mellett adatainak tárolását és elérhetőségét a titkosított csatornák teszik még biztonságosabbá. Az automatizálható mentési ciklusok beállításával meghatározhatja, hogy milyen időközönként szinkronizálódjanak az adatai. A mentett adatok bármikor visszaállíthatók a tömörítés miatt alacsony adatforgalommal, ezáltal a költségek még tovább csökkennek.

Azure Disaster Recovery

Vészhelyreállítás Azure módra

Mi történne, ha a munkahelyén tűz ütne ki? És ha egy zsarolóprogram veszélybe sodorná adatait? Vagy ha árvíz pusztítana? Vajon vállalata érzékeny adatai túlélnék mindezt? Az esetek többségében hatalmas károk keletkeznének, és a legtöbb vállalat nem tudna felépülni egy informatikai katasztrófából.

Az Azure vészhelyreállítási megoldása segítségével levehetjük ezt a terhet az Ön válláról, és biztos lehet abban, hogy bármilyen katasztrófa következik be, a világ bármely táján, az Ön adatai biztonságban maradnak.

Egy kritikus rendszerösszeomlás, vagy szolgáltatás kimaradás esetén az Azure ADR segítségével át tudja hidalni a kiesett rendszereit. A vészhelyreállító rendszer ilyenkor a feladatátvételi helyet a felhő virtuális hálózatában hozza létre, és átirányítja oda a forgalmat. A felhőben létrejött replika rendszerek biztosítják így Önnek az üzletfolytonosságot.

Azure Virtual Machine

Felhő alapú virtuális gépek

A fizikai szerver minden tulajdonságát magában hordozza a fizikai szervert helyettesítő virtuális gép. Hasonlóan a többi Azure szolgáltatáshoz, a virtuális gépek rendelkezésre állása is automatikusan skálázható, és csak a tényleges használat utáni díjat kell fizetni.

Beállítható automatikus indítás és leállítás (auto start-up, shut-down funkció), ezáltal a költségek felügyelete még átláthatóbb. A virtuális gépek igény esetén a fizikai erőforrásokon kívül a szoftver licenceket is tartalmazza, a leggyakoribb operációs rendszerek és alkalmazások elérhetők a szolgáltatásban (Windows, Linux, Oracle, Dynamics Navision, SAP, MS SQL, IBM stb.).

Váltson felhőalapú virtuális gépre még ma!

Azure Hybrid Benefit

A hibrid üzleti megoldás

Már van fizikai szervere, amit nem hagyna hátra? A hibrid megoldások híve? Vagy csak technikailag nem tudja kivitelezni a teljes felhőbe való átállást, ugyanakkor szeretné kiélvezni a felhő adta előnyöket? Érdemes lehet hibrid megoldásban gondolkodnia!

Azure Hybrid Benefits

A hibrid megoldáshoz szükséges fizikai szervergépeket akár részletfizetési vagy lízingelési lehetőségekkel is elérhetőek, így elkerülheti a nagyobb összegű beruházásokat, és a havidíjat költség formában elszámolhatja.

Szeretne további megtakarításotokat elérni? Kiemelt ajánlatunk keretén belül a meglévő licencekkel rendelkező és a kritériumoknak megfelelő ügyfeleink az Azure Hybrid Benefit konstrukcióval alacsonyabb díjat fizethetnek az Azure Virtual Machines és az Azure SQL Database szolgáltatásért. Sőt! Ha a Windows Server és SQL Server 2008 vagy 2008 R2 rendszeren futó feladatokat az Azure-ba költözteti, további három évig ingyenesen kaphat biztonsági frissítéseket.

Azure és a Power BI

Plusz egy üzleti tipp, mellyel cége válláról hatalmas terheket vehet le!

Biztosan hallott már Ön is a Microsoft nagysikerű üzleti elemző szoftveréről a Power Bi-ról. Kevesen tudják azonban azt, hogy az Azure-ral milyen szinergiában van ezen alkalmazás. Az Azure-ban található rengeteg strukturált adatát vizuálisan megjelenítheti, interaktív jelentéseket hozhat létre, mellyel végső soron rendkívüli üzleti előnyökre tehet szert.

Azure PowerBI

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kapcsolatfelvétel

Éljen a felhő adta lehetőségekkel, próbálja még ma ki a Microsoft Azure Backupot, vagy a többi kiemelkedő ajánlatunkat! Most a kezdeti költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen:

$200 értékű kredit

üti a markát, mely segítségével megismerkedhet az Azure szolgáltatásaival 30 napon át!

flashcom - Azure SBS EOS kampány
Sponsored by HRP Europe Kft. & Microsoft Magyarország Kft.
2024 - Minden jog Fenntartva.

Sikeres Beküldés!

Árajánlatkérését fogadtuk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt elérhetőségei egyikén.