Az ÖN Támogató Partnere:
Hallenbeck Kft.

Kedves Ügyfelünk!

A Microsoft Azure felhőplatform szédületesen bő kínálattal vár minden piaci szereplőt, legyen az KKV, nagyvállalat vagy épp szoftverfejlesztő. Más konkurens platformokkal szemben a titka abban rejlik, hogy valódi problémákra nyújt megfizethető, skálázhatóan bővíthető megoldásokat, mindezt teljeskörű dokumentáció és támogatás mellett.

Ismerje meg a legnépszerűbb Azure Platform megoldásokat!

Legyen akár kezdő a felhők világában, vagy rendelkezzen mélyreható ismeretekkel a felhő alapú technológiák területén, a Microsoft Azure az, amely üzleti problémájára kipróbált és biztos megoldást nyújthat.

Biztonsági mentés, archiválás és vészhelyreállítás

Az adatok éltető elemei minden vállalatnak. Hogyan boldogulna azonban cége egy katasztrofális mértékű adatvesztés esetén? A valóság az, hogy egy kisebb cég akár tönkre is mehet egy lehetséges adatvesztés következtében. Ráadásul az elveszett adatok helyreállítása akár milliókba is kerülhet.

Bár néhány vállalat előnyben részesíti a saját szerverre történő biztonsági mentést, a felhőbe történő mentés egyre népszerűbbé válik a gyors internetkapcsolat és tárolási lehetőségek elterjedésével.

Ezek a megoldások különböző katasztrófák, például tűzvész, tornádó, árvíz vagy zsarolóprogramos támadás esetén is gondoskodnak az adatok biztonságáról. A Microsoft Azure felhőplatformja segítségével lépést tarthat vállalata növekvő adatmennyiségével, miközben csökkentheti a fejlesztési és felügyeleti kiadásokat. Elkerülheti az igazán költséges szolgáltatáskieséseket, és nem kell többet aggódnia a biztonsági mentések miatt sem: terjessze ki adatarchiválási gyakorlatát a felhőre. Az Azure Backup és Disaster Recovery megoldásaival biztonságban tudhatja adatait.

Szeretné biztonságban tudni adatait?

Vegye fel szakértő kollégáinkkal a kapcsolatot, akik segíthetnek Önnek a legmegfelelőbb Azure megoldások kiválasztásában és beállításában!

Hibrid felhőbeli megoldások

A kis- és középvállalkozások jellemzően azon piaci szereplők, akiknek már van egy kialakított üzleti megoldása vagy ügymenete, melyről úgy gondolják, megköti a kezüket abban, hogy innovatívabb és profitábilisabb megoldásra váltsanak hatalmas kezdeti költségek nélkül. A Microsoft Azure felhőplatform azokra is gondol, akiknek már van elkészült üzleti megoldása.

Alkalmazásait egyszerűen migrálhatja a felhőbe a nagyobb hatékonyság érdekében, amivel további költségeket takaríthat meg. Kinyílik Ön előtt a modern technológiák széles tárháza: meglévő helyszíni alkalmazásait reformálhatja, vagy innovatív, új alkalmazásokat hozhat létre. Egészítse ki helyszíni infrastruktúráját felhőfunkciókkal, és meneteljen tovább az üzleti siker felé.

Ezen alkalmazásmód nem csupán már meglévő üzleti modellel rendelkező vállalkozásoknak számára javallt, hanem azok számára is, akik rugalmas, redundáns, gyors és rendkívül megbízható teljesítményű üzleti megoldásban gondolkoznak.

 Belevágna, csak azt se tudja hol kezdje?

Az Azure Hibrid felhőbéli megoldásai kezdetben ingyenesek, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és szakértő kollégáink segítő kezet nyújtanak a bevezetésben!

E-kereskedelem

Az online kereskedelem növekvő tendenciái megállíthatatlannak látszanak, ezért vállalkozásának olyan megoldásban érdemes már induláskor gondolkodnia, mely a későbbiekben a növekvő piaci igényekre válaszolva rugalmasan tud növekedni, megspórolva ezzel további fejlesztési és fenntartási költségeket.

Nem csak a bővíthetőség kulcsfontosságú, hanem a biztonság és a sebesség is: a kimutatások szerint az ilyen webáruházak lényegesen több ügyfelet szolgálnak ki, melyek több tranzakciót és végső soron több profitot jelentenek. Az Azure felhőplatform e-kereskedelmi megoldásai segítségével mindezt könnyedén megvalósíthatja. Egyszerűsítse folyamatait, készítse el saját e-kereskedelmi megoldását már bizonyított Azure-partnerek alkalmazásainak segítségével.

Felkeltettük érdeklődését?

Kérje ki szakértő kollégáink tanácsát, hogy hogyan kamatoztathatná az Azure előnyeit az Ön webáruháza is!

Fejlesztés és Üzemeltetés (DevOps)

Míg korábban egy üzleti megoldás létrehozásakor, fejlesztésekor elkülönültek a szerepkörök, ma már jóval hatékonyabb szoftverfejlesztési megoldást alkalmaznak az innovatív vállalkozások. Ezt foglalja össze a DevOps, ahol a folyamatok és a technológia egyesül, az üzleti célok elérése és az ügyféligények jobb kiszolgálása érdekében.

A DevOps eszközök segítségével az alkalmazásfejlesztési folyamatok egy körciklust tudnak alkotni: tervezési, fejlesztési, kézbesítési és működtetési szakaszok követik sorrendben egymást.

A felhő technológia adta páratlan előnyök a teljes szoftver- és megoldásfejlesztési kultúrát átalakították.  Mivel a felhőkörnyezetek rugalmasan és villámgyorsan alakíthatóak ki, így nem szükséges költséges hardverelemeket vásárolni, konfigurálni, üzemben tartani – mindenről a Microsoft, mint szolgáltató gondoskodik.

Ezáltal az Azure DevOps eszközök gyorsabb piacra jutást tesznek elérhetővé, hatalmas induló költségek nélkül. A fejlesztést végző vállalkozásoknak nem csak az üzembe helyezési költségei csökkennek, hanem az üzemeltetési költségek is. Ezen túl a szoftverfejlesztések jóval egyszerűbbé és kockázatmentesebekké válnak.  

Ismerje meg az Azure DevOps, felhőalapú alkalmazásfejlesztési- és üzemeltetési eszközöket!
Igényeljen kezdetben ingyenes fiókot, vagy kérje szakértő kollégáink tanácsait!

Azure IoT-szolgáltatások

A digitalizáció korában evidensnek tűnhet, hogy az eszközök közötti kommunikáció az üzleti siker titka. Sok kis- és középvállalkozás azonban még nem használja ki azt a kincsesbányát, melyet az okoseszközök, szenzorok és érzékelők nyújtanak.

A gyakorlatban ma már csak azon vállalkozások tudnak érvényesülni, melyek olyan megoldásokat alakítanak ki, melyben a legtöbb folyamat automatizált, a rendelkezésre álló adatokat összegyűjtik, kielemzik, és azok függvényében hoznak további üzleti döntéseket.

A szenzortechnológia virágzóban van, azonban számos kérdés merül fel:

A kérdésekre a választ az Azure nyújtja: az IoT-szolgáltatások segítségével teljes biztonságban tudhatja eszközeit. Az Azure az IoT-üzletág egyetlen teljes körű biztonsági rendszere, mely a Microsoft több évtizedes iparági tapasztalataira épül.

A Microsoft Azure IoT-szolgáltatások rugalmasan kezelhetőek: akár több milliárd IoT-eszközt csatlakoztathat ökoszisztémájához, melyet intelligens és megbízható módon kezelhet.

A gyártás, a szállítmányozás és az energiaipar a legismertebb területek, melyekről már biztosan Ön is hallott, hogy mennyit tudnak profitálni a felhőhöz csatlakoztatott szenzorokból gyűjtött adatokból, ugyanakkor a Microsoft Azure IoT-szolgáltatások segítségével minden vállalkozás számára könnyen elérhetővé válnak ezen üzleti sikerek.

Érdekli ezen megoldás?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérje szakértő kollégánk tanácsát, és lendítsük előre együtt elképzeléseit!

Azure AI Platform

A gépi tanulás – mely azon alapszik, hogy a programokat nem arra a célra írják, hogy megoldjanak egy bizonyos problémát, hanem arra, hogy saját magától megtanulják, hogyan kell megoldani azt rengeteg példán keresztül. Ma még úgy tűnhet, hogy csak gyerekcipőben jár, azonban az innovatív cégek és fejlesztőcsapatok már most profitálnak a technológiából.

Az Azure AI Plaform a mesterséges intelligenciát hozza el a mindennapi vállalkozások és szoftverfejlesztők számára is. Használatával üzleti céljaihoz kerülhet közelebb, legyen megoldása akár a felhőben, akár a peremhálózaton.

Az Azure AI technológiái segítségével gépi tanulási modelljeit gyorsan és egyszerűen hozhatja létre, kezelheti, és taníthatja be. Az automatizált tanulási modellekkel az üzleti folyamatait tökéletesítheti, olyan nem várt eredményekre bukkanhat, mellyel forradalmasítja korábbi ügymeneteit.

Olyan megoldásokat fejleszthet, melyek a tárgyak felismerésére, beszédfelismerésre, vagy épp gépi fordításra alapoznak. Az Azure Cognitive Services segítségével előre betanított, saját adatokkal testre szabható AI-modelleket használhat, vagy épp az Azure Bot Service segítségével intelligens bot alkalmazásokat hozhat létre.

Felkeltettük érdeklődését?

Az Azure AI Platform szolgáltatásai kezdetben ingyenesek, próbálja ki az üzleti célú AI-szolgáltatásokat vagy kérje szakértő kollégánk tanácsát!

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kapcsolatfelvétel

Éljen a felhő adta lehetőségekkel, próbálja még ma ki a Microsoft Azure Backupot, vagy a többi kiemelkedő ajánlatunkat! Most a kezdeti költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen:

$200 értékű kredit

üti a markát, mely segítségével megismerkedhet az Azure szolgáltatásaival 30 napon át!

Hallenback Azure Megoldások
Sponsored by HRP Europe Kft. & Microsoft Magyarország Kft.
2024 - Minden jog Fenntartva.

Sikeres Beküldés!

Árajánlatkérését fogadtuk, munkatársaink hamarosan megkeresik Önt elérhetőségei egyikén.