ÚJ!   Elindult a HRP Azure videó tréning sorozata! További információk

Azure független szoftverfejlesztők számára

Azure ISV
Partnerprogram

Azure ISV partnerprogramunk célja, hogy támogassuk a hazai független szoftverfejlesztő vállalkozásokat, olyan eszközök segítségével, melyekkel új üzleti szegmensek és új értékesítési lehetőségek állhatnak rendelkezésükre.

Szoftverfejlesztés egyszerűen

Főszerepben: A Microsoft Azure

Egy növekvő szoftvercégnél komoly erőfeszítéseket és időráfordítást igényel az erőforrások biztosítása. Az Azure-ral fejlesztés és a tesztelés folyamata leegyszerűsödik és felgyorsul, nem kell szabad kapacitásokat keresgélnie a vállalaton belül, néhány másodperc alatt létrehozhatja a szükséges virtuális környezetet.

Az Azure komplex felhőszolgáltatási platform segítségével virtuális gépeket, adatbázisokat, saját fejlesztésű alkalmazásokat és számos egyéb, hasznos szolgáltatást tud futtatni, lényegesen csökkentve beruházási költségeit.

A Microsoft folyamatos fejlesztéseinek hála, biztos lehet abban, hogy egy olyan platformot használ, ami megbízható, zökkenőmentes üzemeltetést garantál és hosszútávon biztosítja vállalkozása pénzügyi integritását.

Az Azure előfizetését bármikor módosíthatja, akár menet közben is. Költségek perc alapon számlázódnak, így csak azután fizet, amit használt is, így még könnyebbé teheti a projektköltségek nyomon követését is.

Miért csatlakozzon Ön is az Azure-ra fejlesztők népes táborához?

Az Azure ISV programunk előnyei

Új Értékesítési felületek

Saját termék Azure képessé tételével olyan piaci területeket is elérhetnek, amit korábban még nem. Ennek elérése érdekében cégcsoportunk segíti megadni a kezdő lökést. Megoldásával megjelenhet például az Azure Marketplace-ben, vagy a HRP Europe Kft. felhőplatform alapú áruházában is.

Új üzleti modell

Az Azure platform segítségével, szoftver, mint szolgáltatás formájában tudja saját megoldásukat értékesíteni, mindenféle egyéb – a termék üzemeltetéséhez szükséges hardver, szoftver – beruházás nélkül.

Egyszerűbb fejlesztés

Nem lesz többé problémája a különböző platformokon való futtatással, akár PC, akár MAC, átalakítás és programozás nélkül, ugyanaz a megoldás használható.

Új üzleti lehetőségek

A CSP VIP Klub-unkba invitálunk minden ISV Partnerünket. Exkluzív klubunkban lehetőséget biztosítunk, hogy bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat. A partnereink között így üzleti lehetőségekre, viszonteladókra találhatnak. Kizárólag a cégünkkel szerződésben álló ISV-k vehetnek részt a VIP rendezvényeken.

Költséghatékony munkaeszköz beszerzések

Létrehoztuk Eszközszolgáltatásunkat (DaaS), mely a kis- és középvállalkozások mellett jellemzően a fejlesztő startup cégék számára igen kedvező lehetőség. A szolgáltatás keretén belül havidíjas vagy lízing konstrukcióban elérhetik a nagyteljesítményű, munkára optimalizált notebookokat és szervereket. Részletekért kattintson ide.

Egyedi ajánlatok

Egyedi kedvezményeket biztosítunk az innovatív, jellemzően a szoftverfejlesztések produktivitását támogató eszközök árából. Jelenleg a NewLine és a LifeSize eszközök vásárlását támogatjuk. A Lifesize cloud videokonferencia eszközök eszközeinkről ide kattintva, NewLine digitális tábláinkról ide kattintva tudhat meg még többet.

Ismerje meg azon partnereinket

Akik Már Azure-t Használnak

Akár kicsi vállalkozása, akár nagy, a Microsoft Azure segítségével elképesztő dolgokat valósíthat meg. Versenyelőnyének megtartása érdekében támaszkodjon a Microsoft folyamatos innovációira. Fejlesszen saját igényei szerint!

Nyitott az Azure iránt, de szeretne segítséget kérni?

Microsoft Ajánlatok ISV-k részére

Belépő ajánlat

A Microsoft, hogy segítse az Azure felhőplatformra váltó ügyfeleit, 200$ kredittel feltöltött ingyenes Azure fiókkal vár minden szoftverfejlesztőt, melyet az első harminc napban használhatnak fel a cloud szolgáltatások és funkciót tüzetes megismerésére.

Microsoft Action Pack

A Microsoft Action Pack egy speciális ajánlat az Azure ISV-k számára, melynek keretén belül évi 400$ fejében több ezer dollár értékű szoftvereket és felhő használatot kaphatnak, illetve Microsoft Partneri státusz élvezhetnek, annak minden előnyével.

Microsoft for Startups

A piacon egyedülálló programjával a Microsoft a kritériumoknak megfelelő, feltörekvő, az Azure felhőplatformot használó vállalkozásokat támogatja. Ez számos technikai és marketing támogatás mellett akár 120.000$-nyi Azure használatot jelenthet 2 éven át.