ÚJ!   Elindult a HRP Azure videó tréning sorozata! További információk

AppWorks – mobil feladatmendzsment rendszer

Azure Applion Appworks ISV

Az Applion 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, mely egy évtizede szolgálja ki ügyfeleit kiemelkedő színvonalú informatikai megoldásokkal. Az AppWorks nevű field service management (helyszíni munkavégzést támogató) megoldásain kívül egyedi szoftverfejlesztési, UX/UI tervezési, valamint rendszerüzemeltetési szolgáltatásokat kínál KKV-k és nagyvállalatok számára is. Az elégedett partnerei között megtalálható az UNICEF, a VideoJet, a GS1 Hungary, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, valamint további magyarországi pénzintézetek is.

Az AppWorks

Az Applion zászlóshajója, az AppWorks, eredetileg egy mobil munkalap megoldásnak indult, mára viszont a piacon elérhető egyik legnagyobb tudású, komplex vállalati mobilizációs megoldássá nőtte ki magát. Egy olyan vállalati mobilizációs szoftvercsomag, mely kiváltja a hagyományos, papíralapú munkalapokat, adatlapokat, helyszínen kitöltendő egyéb dokumentumokat; lehetővé teszi a szükséges adatok és dokumentumok digitális formában történő tárolását, felhőn keresztüli szinkronizálását és mobileszközön keresztüli elérését bárhol, bármikor.

Azure ISV - Applion Appworks

Kiknek ajánljuk?

Az AppWorksöt olyan cégek számára fejlesztették ki, ahol a munkatársak jelentős mennyiségben végeznek irodán kívüli munkát. Legyen szó akár logisztikai munkáról, kiszállításról, vagy akár értékesítésről, az AppWorks nagyságrendekkel leegyszerűsíti az adminisztrációt, könnyíti és ellenőrizhetővé teszi a munkavégzést és csökkenti a hibalehetőséget.

Az AppWorks két felületen érhető el: a webes kezelőfelületen keresztül központilag adminisztrálható a rendszer és ellenőrizhetők a munkatársak; a mobilalkalmazáson keresztül pedig a terepen dolgozók érhetik el a számukra szükséges információkat, és valós időben küldhetik be a központba a kitöltendő adatokat.

Felhő alapú szolgáltatás

Az AppWorks több mint szoftver: teljes körű szolgáltatást nyújt, az igényfelméréstől a bevezetés támogatásán át az üzleti tanácsadásig. A felhő alapú kialakítása révén az AppWorks alkalmazkodik a modern felhasználói és biztonsági igényekhez is, emellett biztos lehet abban, hogy egy olyan platformot használ, ami megbízható, zökkenőmentes üzemeltetést garantál.

Az AppWorks gondoskodik róla, hogy a feltöltött üzleti adatok biztonságban legyenek. A kommunikáció mindig titkosított kapcsolaton keresztül történik, amihez további komplex biztonsági megoldásokat használnak, melyben nagy szerepet töltenek be a Microsoft Azure szolgáltatásai:

Felkeltette az érdeklődését az Applion AppWorks?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Azure - ISV, szofverfejlesztés Applion logo