ÚJ!   Elindult a HRP Azure videó tréning sorozata! További információk

Zökkenőmentes felhős üzemeltetés

Azure szolgáltatások

A digitalizáció korában minden eddiginél fontosabb az, hogy olyan üzletmenetet hozzunk létre, mely alkalmazkodik a folyamatosan változó, egyre magasabb ügyféligényekhez. Nyitottnak kell lennünk a változásra, és élni az olyan szolgáltatásokkal és megoldásokkal, melyek a lehető legjobb üzleti lehetőséget biztosítják. Az Microsoft Azure felhőplatformja segítségével az üzleti agilitás maximálisan megvalósul.

Ismerje meg a legnépszerűbb

Azure szolgáltatásokat

melyekkel átalakíthatja elavult üzletmenetét! Az Azure felhőszolgáltatások kényelmet, rugalmasságot és skálázhatóságat hoznak el maximális biztonság mellett minden vállalkozás vagy épp szoftverfejlesztő számára.

Azure Search

Gyors és intelligens kereső mobil- és webalkalmazások számára

Azt a kort éljük, ahol gyakorlatilag az adatok tekinthetőek a legnagyobb kincsnek, a belőlük kinyert információ kulcsfontosságú lehet piaci versenyképességünk megőrzéséhez. Igen ám, de minél több adattal rendelkezünk, minél több információt szeretnénk ügyfeleinkkel megosztani, annál problémásabb annak emészthető formában való megjelenítése.

Ám igénybe vehetjük az Azure Search mesterséges intelligencia alapú szolgáltatását, melynek segítségével a keresés rendkívül hatékonnyá válik.

A beépített AI támogatásával nem csak a szöveges tartalmak, hanem a hang- és beszédanyagok, képek és más médiaelemek is kereshetővé válnak. Az AI mintázatokat és összefüggéseket tárhat fel az adatok között, ezáltal rendkívül magas felhasználó élmény érhető el.

A funkciók között megtaláljuk az automatikus kitöltést, a térinformatikai keresést, a szűrést, és a jellemzőkezelést is. Kiemelendő, hogy az Azure Search szolgáltatását a saját igényeinkhez formálhatjuk: egyedi azonosítóinkra, modelljeinkre és kategóriáinkra hangolhatjuk a keresést.

Érdekli ez a szolgáltatás? Kérje szakértő kollégáink tanácsát, hogy hogyan használhatná ki legoptimálisabban az Azure Search szolgáltatást.

Azure Bot Service

Az intelligens botok készítése még sosem volt ilyen egyszerű!

A manapság méltán egyre népszerűbb botok és chatbotok valójában már évtizedek óta léteznek, azonban a vállalkozások most kezdték csak felfedezni a benne rejlő üzleti potenciált. Ennek oka, hogy a felhőtechnológia hihetetlen fejlődése miatt ezek az alkalmazások mindenki számára könnyedén elérhetővé váltak, és költséghatékony megoldást nyújthatnak egyszerűbb, repetitív vagy épp ügyfélszolgálati folyamatok elvégzésére.

Az Azure Bot Service segítségével akár olyan nagyvállalati szintű botszolgáltatást készíthetünk, mellyel üzleti folyamatainkat forradalmasíthatjuk.

 

Az Azure beépített mesterséges intelligenciája segítségével botunkat felvértezhetjük a legmodernebb technológiákkal: kép- és beszédfelismerés, keresési funkciók, szövegértelmezés. A keretrendszer nyílt és bővíthető, ezáltal csak a képzelet szab határt annak, hogy mely más alkalmazásokkal és platformokkal kötjük össze szolgáltatásunkat végső soron olyan megoldást kifejlesztve, mellyel magunk mögé utasíthatjuk versenytársainkat a piacon.

Érdekli az Azure Bot Service? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Azure App Service

Web- és mobilalkalmazás fejlesztési aduász

Tartson velünk egy rövid eszmefuttatáson!

Tegyük fel, hogy van egy jó üzleti ötlete, és szeretne rá építeni egy modern üzleti alkalmazást egy rentábilis üzleti terv keretén belül. Az üzleti terv egyik kritikus pontja, hogy az elképzelt megoldást vagy szolgáltatást valamilyen platform segítségével el kell készítenie.

Amennyiben ez megvan, lépjünk tovább: a következő kritikus pont az üzemben tartás: meg kell találnia, hogy hogyan működtesse azt megfelelő biztonság és vállalható költségek mellett.

Tovább haladva a gondolatmeneten eljutunk oda, hogy kész a szolgáltatása, és üzemben van. A harmadik buktató a megoldás skálázhatóságában rejlik: ma még kiszolgálja aktuális ügyfélkörét, de később is ki fogja tudni?

A megfelelő eszköz kiválasztása tehát már az alkalmazás tervezésénél kulcsfontosságú. A webalkalmazás fejlesztésben az Azure App Service lesz az Ön legjobb barátja.

Támogatja az összes népszerű keretrendszert (.NET, .NET Core, Node.js, Java, PHP, Ruby, Python stb.), villámgyorsan fejleszthet, helyezhet üzembe webalkalmazásokat akár tárolókban, akár bármilyen operációs rendszeren. A költséghatékony szolgáltatás segítségével az Azure számtalan más szolgáltatásához csatlakozhat, mindezt a legnagyobb elérhető biztonság mellett. A skálázhatóság miatt sem kell aggódnia, az Azure rugalmasságának köszönhetően bármikor növelheti meglévő erőforrásai teljesítményét.

Kérdése merült fel az Azure App Service kapcsán? Kérje ki szakértőink tanácsát!

Azure Virtual Machine

Felhő alapú virtuális gépek

A fizikai szerver minden tulajdonságát magában hordozza a fizikai szervert helyettesítő virtuális gép. Hasonlóan a többi Azure szolgáltatáshoz, a virtuális gépek rendelkezésre állása is automatikusan skálázható, és csak a tényleges használat utáni díjat kell fizetni. Beállítható automatikus indítás és leállítás (auto start-up, shut-down funkció), ezáltal a költségek felügyelete még átláthatóbb.

A virtuális gépek igény esetén a fizikai erőforrásokon kívül a szoftver licenceket is tartalmazzák, a leggyakoribb operációs rendszerek és alkalmazások elérhetők a szolgáltatásban (Windows, Linux, Oracle, Dynamics Navision, SAP, MS SQL, IBM).

Ami a virtuális kiszolgáló felszereltséget illeti: rugalmasan szabhatjuk meg a számunkra szükséges erőforrásokat, akár 128 magos virtuális processzorral és 6 TB memóriával felszerelt gépet is igénybe vehetünk.

A biztonság miatt sem kell aggódnunk: a bizalmas adatokat titkosítva tárolhatjuk, átláthatjuk a hálózati forgalmat és könnyedén megvédhetjük a virtuális gépeinket a beépített eszközökkel a rosszindulatú fenyegetésektől.

Szeretné jobban megismerni az Azure felhő alapú virtuális gépeit, és a benne rejlő üzleti potenciált? Írjon nekünk bátran!

Azure SQL Database

Felhőalapú adatbázis szolgáltatás

Az adatbázisok szerepe egy vállalkozás életében kulcsfontosságú. Az adatok strukturált elrendezése, és ennek bármikori lekérdezhetősége elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres üzleti modellt tartsunk fenn. Ennél fogva modern üzleti alkalmazása adatbázisának kezeléséhez olyan megoldást érdemes választania, mely megfelel a mindenkori ügyféligényeknek.

Azure SQL Database – Titkosított felhőalapú adatbázis-szolgáltatás páratlan skálázhatósággal és rendelkezésre állással.

Az Azure adatbázis-szolgáltatása segítségével az adatok kiszolgálása az Ön vállalkozásának az ügyviteléhez (pl. szezonális terheléshez) igazítható.

A szolgáltatás kapacitása a többi Azure-szolgáltatáshoz hasonlóan rugalmasan, az Ön igénye szerint választható és módosítható. Már meglevő adatbázisait könnyedén migrálhatja az Azure felhőplatformjára, hogy maximálisan kihasználhassa a felhő adta előnyöket, többek közt például a páratlan rendelkezésre állást.

A szolgáltatás a helyi adatbázisokkal egyszerűen kommunikál és szinkronizál. A vállalkozása adatbázis szolgáltatási tevékenységét is támogatja, az adatok védelmét a kiemelt és többszintű fizikai és logikai biztonsági funkciók segítik. Elérhető a fejlesztők számára optimalizált SQL szerverváltozat is.

Azure SQL-re váltana? Írjon nekünk bátran!

Azure VPN Gateway

Titkosított adatkapcsolat az Azure felhőplatformon keresztül

A korábban még csak a nagyvállalatoknál bevett szolgáltatásként ismert VPN, azaz a Virtual Private Network (Virtuális Magánhálózat), kétségtelenül az egyik legnagyobb térnyerésen átesett szolgáltatás az elmúlt években.

Nem véletlen ez a tendencia, hisz a nyilvános interneten egyre több és több módon tudnak a rosszindulatú támadók szenzitív adataink birtokába férkőzni. A VPN technológia lehetővé teszi, hogy bárhol járjunk a világban, biztonságosan csatlakozhassunk egy magánhálózathoz.

Az Azure VPN Gateway szolgáltatása segítségével a távoli rendszereket (fájlszervereket, adatbázis szervereket) titkosított kapcsolaton keresztül érhetjük el, ezáltal az adatok le- és feltöltése biztonságos, védett.

A szolgáltatást magas rendelkezésre állás, könnyű kezelhetőség, és szabványos iparági protokolloknak (Internet Protocol Security (IPsec), Internet Key Exchange (IKE)) való megfelelés jellemzi. Az egyes felhasználók jogosultsági szintjei különböző szabályrendszerek alapján beállíthatók és módosíthatók. A hozzáférési szabályrendszer mobil eszközökre is kiterjeszthető.

Szeretné biztonságban tudni vállalata szenzitív adatait? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Azure Migrate

A felhőbe költözés bonyolult lenne? Az Azure Migrate-tel egyáltalán nem!

Bizonyára már Ön is tisztában van azzal, hogy mennyi plusz értékhez juthat, ha felhőplatformra viszi át meglévő üzleti megoldását. Sokan azonban azért riadnak el a feladattól, anélkül hogy jobban átvizsgálnák lehetőségeiket, mert komplikáltnak, kivitelezhetetlennek vagy épp megfizethetetlennek gondolják a felhőplatformra való áttérést.

A Microsoft erre a kételyre nyújt teljes körű megoldást az Azure Migrate szolgáltatásával. Segítségével Ön is egyszerűen felmérheti és migrálhatja az összes lokális alkalmazást, az infrastruktúráját és adatait a Microsoft Azure felhőplatformjára

A migráció folyamatát nyomon követheti az összes helyszíni számítási feladat megjelenítésére is szolgáló központi felület használatával. Várható működési költségeit már előzetesen felmérheti.

Az Azure Migrate széles eszköztárházának használata díjmentes, nincsenek előzetes költségek, csak a valóban szükséges és a felhasznált egyéb extra funkciókért, szolgáltatásokért kell fizetnie.

Azure-ba migrálná alkalmazását? Írjon nekünk bátran!

Azure Windows Virtual Desktop

Virtuális asztali felület az Azure felhőplatformon keresztül

A modern vállalkozások modern megoldásokat követelnek meg. A mobilitás és a rugalmasság azon két fogalom, ami a mai sikeres vállalkozásokat jellemzik. A munkavégzés ilyen jellegű formálása azonban korán sem volt egyszerű feladat – idáig. Megjelent ugyanis az Azure Windows Virtual Desktop!

Mobilitás
Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a távmunka, a home office, illetve egyre többször utazás közben is szeretnénk elérni a megszokott munkakörnyezetünket. Erre ad választ a Microsoft Azure új szolgáltatása, a Windows Virtual Desktop, mely segítségével bárhol és bármikor elérhetjük a felhőben lévő virtuális számítógépünket. Kényelmesen hozzáférhetünk megszokott asztali felületünkhöz, alkalmazásainkhoz, adatainkhoz, megszokott beállításainkhoz, járjunk bármerre, csatlakozunk bármilyen eszközről.

Rugalmasság

A szolgáltatás több szempontból is rugalmas. Biztosan az Ön cégénél is felmerültek már egyedi igények: van akiknek elég csak alapszintű teljesítményű számítógép, mert hagyományos irodai munkát végeznek, és van akiknek nagyobb produktivitású kliensre van szükségük, mert épp grafikai vagy egyéb nagyobb számítási kapacitást megkövetelő munkát végeznek. Az Azure Windows Virtual Desktop erre is megoldást nyújt: segítségével bármikor módosíthatja, hogy munkatársai távoli hozzáférésű virtuális asztali felületei milyen teljesítménnyel rendelkezzenek. A díjszabás pedig ehhez igazodik, csakis a felhasznált tárolásért, felhasznált szolgáltatásokért kell fizetnie.

Samsung Galaxy Extended csomagok

Legújabb csak nálunk elérhető ajánlatunk!

Vásároljon Samsung Galaxy terméket Extended csomagban, egyedi részletfizetési lehetőségekkel.

A csomag részét képező Microsoft 365-on kívül – mely egyesíti magában az Office 365-öt, a Windows 10-et és az Enterprise Mobility + Securityt – három igazán hasznos, egyedi fejlesztésű PowerApps üzleti alkalmazást talál.
 
A Meeting Followert segítségével látványos jelentéseket készíthet tárgyalásairól, melyet aztán rögtön meg is oszthat a résztvevőkkel. A ZenImpression alkalmazással azonnal felhasználható e-mail sablonokat készíthet, melyet intuitív módon kezelhet és küldhet ki ügyfelei számára, míg a TimeSheet segítségével nyomon követheti ledolgozott óráit, napi tevekénységeit, melyről akár napi jelentéseket is készíthet.
 

Ezen csomagajánlat ajánlott kiegészítője az Azure Windows Virtual Desktop, mely segítségével tökéletes munkaállomást alakíthat ki, és megszokott munkakörnyezetéhez, adataihoz könnyedén hozzáférhet.

Azure Advisor

Ingyenes, személyre szabott felhőoptimalizálási segéd

Az Azure szolgáltatásainak alapelve, hogy azok rugalmasan módosíthatóak és skálázhatóak legyenek. Amennyiben azonban még nem mozgunk rutinosan az Azure felhőplatform berkeiben, nem feltétlenül tudhatjuk azt, hogy az egyedi igényeinknek megfelelően mely szolgáltatásokat érdemes használnunk, milyen beállítások mellett. Az Azure Advisor egy olyan ingyenesen használható személyre szabott eszköz, ami az egyik legnagyobb segítsége lehet a saját Azure-erőforrásai optimalizálásban.

Az Advisor segítségével feltérképezheti konfigurációit, felhasználási szokásait melynek függvényében Ön olyan döntéstámogató tanácsokhoz juthat, melyekkel jelentős eredményeket érhet el a biztonság, a teljesítményoptimalizálás, és a költséghatékonyság területén.

Az Advisior az Azure minden szegmenséből begyűjti felhasználási javaslatait, és egy központi felületen jeleníti meg Ön számára, részletes dokumentációkkal, útmutatókkal és adatokkal alátámasztva a javaslat okát. Az Azure Advisor tanácsait elfogadhatja, elhalaszthatja, vagy akár el is vetheti – használata díjmentes.

 
Ne habozzon, vegy fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kapcsolatfelvétel

Éljen a felhő adta lehetőségekkel, próbálja még ma ki az Azure felhő alapú virtuális gépeit, vagy a többi kiemelkedő ajánlatunkat! Most a kezdeti költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen:

$200 értékű kredit

üti a markát, mely segítségével megismerkedhet az Azure szolgáltatásaival 30 napon át!