ÚJ!   Elindult a HRP Azure videó tréning sorozata! További információk

HRP A FELHŐKBEN

RÓlunk

A HRP Europe Kft. kiterjedt, több mint 3000 üzleti partnert magában foglaló viszonteladói hálózatáról, tőkeerejéről ismert. Dedikált Value Added Üzletága évek óta támogatja az értéknövelt szolgáltatások piacán, többek közt a Microsoft Azure-ral foglalkozó partnereit is.

A hazai felhő piac felzárkóztatása

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal magunk mögött, melyet a Microsoft 2018-ban és 2019-ben is az Év Microsoft Partnereként ismert el Cloud Solution Provider kategóriában, többlépcsős programot hoztunk létre mind a felhőszolgáltatásokkal még csak ismerkedő, mind a haladóbb szintű partnereink számára.

Oktatásokkal, rendezvényekkel, kampányokkal, ösztönző programokkal segítjük a hatékony felhős terjeszkedést. Dedikált Microsoft technikai támogatócsapatot hoztunk létre, mely minden olyan innovatív vállalkozás számára segítséget nyújt, akik nem félnek a felhőtechnológiában rejlő hatalmas potenciált kiaknázni.

A fentiek mellett talán a legfontosabb feladatnak az edukációt tartjuk, ezért a végfelhasználók és a partnereink számára is elérhető, folyamatosan frissülő tudástárak létrehozásán fáradozunk tematikus weboldalainkon. Ezen oldalunk fókuszában az Azure felhőplatform szolgáltatásai és megoldásai vannak, Business Central Hungary oldalunk a Microsoft felhős ügyviteli rendszerét ismerteti meg, míg a CSP Hungary oldalunk a kis- és középvállalkozások számára optimalizált felhős megoldáscsomagokra összpontosít.

Eltökélt célünk, hogy a hazai szférában megmutassuk, hogy már a legkisebb vállalkozások is profitálhatnak a korábban a nagyvállalatok privilégiumaként számon tartott felhős technológiákból. A szolgáltatások számtalan előnye többek közt a skálázhatóságból, a rugalmasságból, az egyszerű erőforráskezelésből és a felhasználás alapú havi költségelszámolásból adódik.

Azure Cloud Solution Provider - HRP Europe Kft. 2018
Azure Cloud Solution Provider - HRP Europe Kft. 2019